Nieuws

Ons vaste honk!

De LocHal in Tilburg wordt onze vaste locatie.

07 maart 2023
Ons vaste honk!

Er is veel gebeurd het laatste jaar met CoderDojo Tilburg. We hebben veel gereisd, veel ninja's leren kennen, ouders leren kennen en beheerders van gebouwen. Er zijn mentoren vertrokken en daarvoor ook weer nieuwe mentoren bijgekomen.

Het grote nadeel van elke 6 weken naar een andere locatie gaan, was dat het nooit ergens echt als "onze" plek voelde. We waren overal heel erg welkom en daarvoor zijn we de mensen van het wijkcentrum in Oisterwijk, LocHal in Tilburg en Mainframe in Goirle dan ook heel erg dankbaar.

Na al dat reizen tussen Tilburg, Oisterwijk en Goirle hebben we echter de keus gemaakt om een vaste locatie te kiezen en dit is de LocHal in Tilburg geworden.

In de LocHal hebben we alle faciliteiten die we nodig hebben om een leuke dojo te kunnen draaien. We kunnen er gebruik maken van leenlaptops, 3d-printers, verschillende lokalen met grote TV, robotjes, greenroom, etc. Het maakt het organiseren van een dojo een stuk gemakkelijker.

Wat we hopen is dat alle ninja's die we hebben leren kennen in Goirle en Oisterwijk ons zullen volgen naar Tilburg. We zouden het heel jammer vinden als we jullie niet meer zouden zien en dus niet meer zouden kunnen genieten van al jullie geweldige projecten.

Houd onze website goed in de gaten, want de locaties van eerder geplande dojo's zijn verplaatst naar de LocHal en bij sommige is de tijd aangepast.

Hopelijk tot snel in de LocHal!